Dosya indirdim puan yokAdmin kayıt oldum puan alamadım, bir konuya cevap yazdım puan alamadım. şu an 5 puanım olması lazım ama ortada puan yok ve dosya indiremiyorum. sanırım buradan ayrılacağım, mühendis heleki makine mühendisi beklemeye gelmez
Tüm mühendislerin ve mühendis adaylarının yer aldığı forum sayfamıza kayıt olmalısınız. Kayıt olduktan sonra tüm ders notlarına, teknik dokümanlara erişim sağlayabilecek, sorularınızı sorup cevaplar verebileceksiniz. Sitemiz tamamiyle ücretsiz olmakla birlikte Mühendis Puanı sistemi uygulamaktadır.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
Premium abonelik ile sitemizi reklamsız gezebilir, dosyaları sınırsızca indirebilirsiniz.
Mühendisiz.NET sitesi forum ve blog sayfası olarak tekrar yayın hayatına başladı. 🤩 Sizlerde forum sayfamıza üye olabilir ve mühendis topluluğumuza katılabilirsiniz.
Bilgi paylaştıkça çoğalır felsefesini benimsemiş olmamız nedeniyle Mühendis Puanı sistemini uygulamaya aldık. Dökümanları indirebilmek için bazı paylaşımlarda bulunmalısınız. 📨
Dosya indirdim puan yokAdmin kayıt oldum puan alamadım, bir konuya cevap yazdım puan alamadım. şu an 5 puanım olması lazım ama ortada puan yok ve dosya indiremiyorum. sanırım buradan ayrılacağım, mühendis heleki makine mühendisi beklemeye gelmez
İşlem kayıtlarında bir sorun görünmüyor. Kayıt olup 2 mesaj yazmışsınız, 6 puan ediyor. 3 indirme yapmışsınız buda 6 puan ediyor. Şu an puanınız kalmamış.Dosya indirdim puan yok
Indirdiklerim nereye gidiyorİşlem kayıtlarında bir sorun görünmüyor. Kayıt olup 2 mesaj yazmışsınız, 6 puan ediyor. 3 indirme yapmışsınız buda 6 puan ediyor. Şu an puanınız kalmamış.
İndirdiğiniz dosyalar bilgisayarınıza, telefondan indiriyorsanız indirilenler kısmına iniyor.Indirdiklerim nereye gidiyor
Merhaba,
Uyarınız için çok teşekkür ederim. Sayfamız henüz emekleme aşamasında olduğu için bazı sorunları olabiliyor. Kayıt olunduğunda gelmeyen mühendis puanı hatasını düzelttik. Bunu telafi etmek için tarafınıza bir miktar hediye mühendis puanı gönderdik.
Bu hatayı daha önce farkedip çözmediğimiz için özürlerimizi sunuyoruz.
Sisteminiz güzel düşünülmüş, katılımı desteklemek adına muhteşem fakat, zamanı daralmış olan arkadaşlarımızın dosyalara erişimini kısıtlamış olarak görüyorum. Bu benim fikrim. Fakat güzel bir sisteminiz var başarılarınızın devamını diliyorum.Tüm mühendislere, mühendis adalarına ve kendini mühendis olarak görenlere merhaba,
Mühendis sitemiz "Bilgi Paylaştıkça Çoğalır" felsefesi üzerine kurulmuştur bu nedenle Mühendis Puanı sistemi aktiftir.
Ders notu / Doküman / Föy vs. indirmek için 2 Mühendis Puanı'na (MP) ihtiyacınız vardır. Puan kazanabileceğiniz aktiviteler aşağıda yer almaktadır.
Kayıt Olmak: 4 Mühendis Puanı Kazandırır.
Doküman Yüklemek: 6 Mühendis Puanı Kazandırır.
Yüklediğiniz Dokümanın İndirilmesi: 4 Mühendis Puanı Kazandırır.
Konu Açmak: 2 Mühendis Puanı Kazandırır.
Konulara Mesaj Yazmak: 1 Mühendis Puanı Kazandırır.
Yukarıdakilerin hiç birini yapamayacak durumdaysanız, zamanınız yok ise ücretli üyelik satın alabilirsiniz.
Detaylı Bilgi: Ücretli Üyelik
puan kazanma konusunda bilgi arıyordum. bu konu yardımcı oldu.Tüm mühendislere, mühendis adalarına ve kendini mühendis olarak görenlere merhaba,
Mühendis sitemiz "Bilgi Paylaştıkça Çoğalır" felsefesi üzerine kurulmuştur bu nedenle Mühendis Puanı sistemi aktiftir.
Ders notu / Doküman / Föy vs. indirmek için 2 Mühendis Puanı'na (MP) ihtiyacınız vardır. Puan kazanabileceğiniz aktiviteler aşağıda yer almaktadır.
Yukarıdakilerin hiç birini yapamayacak durumdaysanız, zamanınız yok ise ücretli üyelik satın alabilirsiniz.
Teşekkürler.Tüm mühendislere, mühendis adalarına ve kendini mühendis olarak görenlere merhaba,
teşekkürler aydınlatıcıTüm mühendislere, mühendis adalarına ve kendini mühendis olarak görenlere merhaba,
teşekkürlerAdmin kayıt oldum puan alamadım, bir konuya cevap yazdım puan alamadım. şu an 5 puanım olması lazım ama ortada puan yok ve dosya indiremiyorum. sanırım buradan ayrılacağım, mühendis heleki makine mühendisi beklemeye gelmez
teşekkürlerİşlem kayıtlarında bir sorun görünmüyor. Kayıt olup 2 mesaj yazmışsınız, 6 puan ediyor. 3 indirme yapmışsınız buda 6 puan ediyor. Şu an puanınız kalmamış.
bravoooMerhaba,
Uyarınız için çok teşekkür ederim. Sayfamız henüz emekleme aşamasında olduğu için bazı sorunları olabiliyor. Kayıt olunduğunda gelmeyen mühendis puanı hatasını düzelttik. Bunu telafi etmek için tarafınıza bir miktar hediye mühendis puanı gönderdik.
Bu hatayı daha önce farkedip çözmediğimiz için özürlerimizi sunuyoruz.
Tüm mühendislere, mühendis adalarına ve kendini mühendis olarak görenlere merhaba,
TeşekkürlerTeşekkürler.
Merhaba,merhaba dosyaları indirmem lazım
Yayın otomatik olarak birleştirildi:
mühendis puanım neden yükselmiyor
sitenizde sıkıntımı var aceba anlamadım