Hoş Geldin, Mühendis!

Tüm mühendislerin ve mühendis adaylarının yer aldığı forum sayfamıza kayıt olmalısınız. Kayıt olduktan sonra tüm ders notlarına, teknik dokümanlara erişim sağlayabilecek, sorularınızı sorup cevaplar verebileceksiniz. Sitemiz tamamiyle ücretsiz olmakla birlikte Mühendis Puanı sistemi uygulamaktadır.

Bilgi paylaştıkça çoğalır.

Premium Abonelik 📢

Premium abonelik ile sitemizi reklamsız gezebilir, dosyaları sınırsızca indirebilirsiniz.

Daha Fazlası

[Muhendisiz.NET] Tekrar Sizlerleyiz! 🎭

Mühendisiz.NET sitesi forum ve blog sayfası olarak tekrar yayın hayatına başladı. 🤩 Sizlerde forum sayfamıza üye olabilir ve mühendis topluluğumuza katılabilirsiniz.

Daha Fazlası

Mühendis Puanı Sistemi🏆

Bilgi paylaştıkça çoğalır felsefesini benimsemiş olmamız nedeniyle Mühendis Puanı sistemini uygulamaya aldık. Dökümanları indirebilmek için bazı paylaşımlarda bulunmalısınız. 📨

Daha Fazlası
  • Dosya indirebilmek için 2 Mühendis Puanına ihtiyacınız var. Konuya yorum atarak 1 MP Not paylaşarak 6 MP kazanırsınız.
    Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. (Mühendislik Puanı (MP) Nedir?)
  • Mühendis Puanı kazanmaya vakti olmayanlar için ücretli premium üyelik sistemi aktif edilmiştir.
    (Premium Üyelik SATIN AL)

iOS 17 ile iPhone'lar Dijital Günlük Özelliğine Kavuşuyor: İşte Detaylar!

turkmedia

Moderatör
Katılım
8 Ara 2022
Mesajlar
760
Mühendis Puanı
1,612
WWDC 2023 etkinliği yaklaştıkça, iOS 17 özellikleriyle ilgili söylentiler hızla yayılmaya başladı. iPhone kullanıcıları, iOS 17 ile birlikte günlük tutma (journaling) uygulamasının geleceğine kesin gözüyle bakmaya başladı.

1686051546531.png


iPhone'larda, iOS 17 sayesinde dijital günlük tutmanın yepyeni bir dönemi başlıyor. Apple'ın Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC23) yaklaşırken, iOS 17 güncellemesinin, Day One gibi popüler bir uygulamadan ilham alarak, özelleştirilmiş bir günlük uygulamasını barındıracağına dair söylentiler dolaşıma girdi.

iOS 17 Günlük Uygulaması: Journaling’in İşlevleri​

Journaling adı verilen bu günlük uygulaması, kullanıcılara günlük etkinliklerini ve düşüncelerini takip etme fırsatı sunacak. Kullanıcıların antrenmanlarını, toplantılarını ve benzer etkinliklerini yazabilecekleri konular sunulacak. Uygulama, bir kullanıcının ne zaman mesajlar, aramalar ve diğer bildirimleri aldığını belirleyebilirken, gizlilik bu işlemlerin merkezinde yer alacak. İçerik, tamamen cihaz üzerinde saklanacak.

Journaling uygulamasının temel amacı, bir kullanıcının tipik bir gününü analiz etmek. Bu sayede, sağlıkla ilişkili bilgiler sağlayacak olan bu uygulama, kullanıcıların hayatlarında daha bilinçli bir şekilde hareket etmelerine yardımcı olacak. Muhtemelen Day One’a benzer bir uygulama bekleyebiliriz.

iOS 17 Ruh Hali İzleme Özelliği​

iOS 17, kullanıcıların ruh hallerini izlemelerine yardımcı olacak yeni bir özellik de sunacak. Bu duygu takip uygulaması, kullanıcıların ruh hallerini izlemelerine, günlerine dair soruları yanıtlamalarına ve zaman içinde değişiklikleri görmelerine olanak tanıyacak.

iPad için Sağlık Uygulaması​

Ayrıca Apple, Sağlık uygulamasını iPad'e getirmeyi planlıyor. Bu sayede ruh hali izleme ve günlük uygulaması gibi sağlıkla ilgili tüm veriler, artık tabletten de görüntülenebilecek. Bu yeniliklerle birlikte Apple, kullanıcıların dijital sağlık yönetimlerini daha da kolaylaştırma hedefinde.

Böylece iOS 17, iPhone'lara ve iPads'e yeni ve gelişmiş özellikler kazandırarak, kullanıcılara dijital dünyada sağlıklarını ve günlük etkinliklerini yönetmekte daha fazla esneklik ve kontrol sağlayacak.
 

Son kaynaklar