Hoş Geldin, Mühendis!

Tüm mühendislerin ve mühendis adaylarının yer aldığı forum sayfamıza kayıt olmalısınız. Kayıt olduktan sonra tüm ders notlarına, teknik dokümanlara erişim sağlayabilecek, sorularınızı sorup cevaplar verebileceksiniz. Sitemiz tamamiyle ücretsiz olmakla birlikte Mühendis Puanı sistemi uygulamaktadır.

Bilgi paylaştıkça çoğalır.

Premium Abonelik 📢

Premium abonelik ile sitemizi reklamsız gezebilir, dosyaları sınırsızca indirebilirsiniz.

Daha Fazlası

[Muhendisiz.NET] Tekrar Sizlerleyiz! 🎭

Mühendisiz.NET sitesi forum ve blog sayfası olarak tekrar yayın hayatına başladı. 🤩 Sizlerde forum sayfamıza üye olabilir ve mühendis topluluğumuza katılabilirsiniz.

Daha Fazlası

Mühendis Puanı Sistemi🏆

Bilgi paylaştıkça çoğalır felsefesini benimsemiş olmamız nedeniyle Mühendis Puanı sistemini uygulamaya aldık. Dökümanları indirebilmek için bazı paylaşımlarda bulunmalısınız. 📨

Daha Fazlası
  • Dosya indirebilmek için 2 Mühendis Puanına ihtiyacınız var. Konuya yorum atarak 1 MP Not paylaşarak 6 MP kazanırsınız.
    Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. (Mühendislik Puanı (MP) Nedir?)
  • Mühendis Puanı kazanmaya vakti olmayanlar için ücretli premium üyelik sistemi aktif edilmiştir.
    (Premium Üyelik SATIN AL)

30- 31 Mart - Kariyer Zirvesi’21 (KZ)

Mühendis

Yönetici
Moderatör
Katılım
24 Nis 2020
Mesajlar
433
Mühendis Puanı
2,320
BÖLÜM
Makine Müh
Kariyer Zirvesi ’21 etkinliği IEEE İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Öğrenci Kulübü bünyesinde gerçekleştirilecek. Bu yıl 9. kez düzenlenecek olan etkinlikte global çapta firmalardan gelen üst düzey konuşmacılar yer alacak.

Kariyer Zirvesi ’21 Etkinliği
İçinde bulunduğumuz pandemi süreci sebebiyle organizasyonların dijital dünyada devam ettirildiği bu dönemde Kariyer Zirvesi etkinliği katılımcılarını sektörün önde gelen şirketleriyle online mecrada bir araya getirecek. Firmalardan gelen üst düzey konuşmacıların deneyimlerini, başarılarını ve başarısızlıklarını aktardığı etkinlik; firmaları öğrenciler, akademisyenler ve sektör profesyonelleriyle buluşturuyor. Bu sayede katılımcı öğrenciler, mezun olmadan önce iş dünyası hakkında birinci ağızdan bilgi sahibi oluyorlar.

kz-kariyer-zirvesi-elektrikport-3.jpg


Bu yıl 9.su düzenlenecek olan Kariyer Zirvesi etkinliği yurt dışında kariyer, pandemi sonrası kariyer, Start-Up kurmak ve yönetmek, iş hayatında başarılı olmanın sırları ve marka yaratmak gibi trend konu başlıklarını ele alacak. Global çapta şirketlerden üst düzey konuşmacıların ağırlanacağı etkinlik, geçmiş senelerde olduğu gibi bu sene de İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’nın en büyük etkinliklerinden biri olma iddiasını sürdürüyor.

kz-kariyer-zirvesi-elektrikport-2.jpg


kz-kariyer-zirvesi-elektrikport-1.jpg


Birbirinden değerli konuşmacıları ve panel oturumu, networking alanında şirket yetkilileriyle online görüşme ve mülakat simülasyonu imkanı, çeşitli çekilişler ve sosyal konuk oturumu ile 2 gün sürecek Kariyer Zirvesi etkinliğinin medya sponsoru ElektrikPort oldu.

Etkinliğe katılım gösterecek bazı firmalar; Kale Grubu, Türkiye Finans Katılım Bankası, Chint, IBM, Dell, Google, Samsung. Ayrıca etkinliğin sosyal konuk oturumunda “Geekyapar!” ekibi katılımcılarla buluşacak.

Etkinliğe kaydolmak ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

IEEE İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Öğrenci Kolu Hakkında
IEEE İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Öğrenci Kolu; 2002 yılında kurulmuştur. Kulüp; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa’da etkinlikler, teknik projeler, workshoplar ve eğitimler düzenleyerek sektöre, teknolojiye ve bilime yönelik çalışmalar yürütmektedir. IEEE İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Öğrenci Kolu; 550’den fazla aktif üye sayısı ile İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi’nin en köklü ve kalabalık kulübü olma özelliği taşımaktadır. Kariyer Zirvesi ’21 etkinliği yine bu kulübün bünyesinde gerçekleştirilmektedir.
 

serkan_cetinkaya

Mühendis
Katılım
19 Eyl 2021
Mesajlar
15
Mühendis Puanı
0
BÖLÜM
Mekatronik Müh
teşekkürler
Yayın otomatik olarak birleştirildi:

güzel çalışma
 

AlperD

Mühendis
Katılım
22 Eki 2021
Mesajlar
16
Mühendis Puanı
6
BÖLÜM
Makine Müh

Teşekkürler
Yayın otomatik olarak birleştirildi:

Emeğinize sağlık çok faydalı paylaşımlar
 
Son düzenleme:

Kaybeden

Mühendis
Katılım
13 Ağu 2023
Mesajlar
19
Mühendis Puanı
1
BÖLÜM
Elektrik Müh

Etkinlikler, Seminerler ve Fuarları konusu biraz boşverilmiş gibi geldi. Burası da önemli. Biraz daha bu konuya dikkat edelim.​

 

Son kaynaklar