Gökçe Soğutma

Gökçe Soğutma
Yetkili Kişi
Rıfat Kundak
Adres
FEVZİ ÇAKMAK MAH. NİL CAD 61 Kocasinan Kayseri
Firma Hakkında

1999 Yılında , soğuk depo ve klima cihazları konusunda montaj ve hizmetleri yürütmek amacıyla kurulan işletmemiz , çağın gerekleri ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda artan enerjisi, kadrosu ve ekipmanı ile hizmetinize devam etmektedir, arz ederiz:

Uzun zamandır bölge yetkili servisi olarak hizmet verdiğimiz İMBAT soğutma tarafından üretilen soğuk depo cihazları, hassas kontrollü klimalar, nemlendirme ve nem alma cihazlarının İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bayiliğine başlamış bulunuyoruz. Satış ağımızın gayretli çalışmalarının yanında montaj, rutin bakım ve onarım hizmetlerimiz de uzman kadromuzla devam etmektedir. Satış, montaj, rutin bakım ve onarımlarda hedefimiz, makinaların az enerji harcayarak çok iş yapmasını sağlayabilmektir. Tamir ederek değil, arıza önleyerek para kazanmak başlıca ilkemiz ve iddiamızdır.

İklimlendirme ve soğutma uzmanı olarak, soğuk depo cihazları ile birlikte nemlendirme ve sisleme konularında da bayiliklerimizin yanında kendi üretimlerimizi hizmete sunmaktayız.

Gelişen teknoloji, sürekli değişen insan ihtiyaçları, kanunlar, tüzük ve yönetmelikler sürekli takip eden ekibimiz, enerjinin ne kadar önemli bir değer olduğunun farkında olarak sürekli kendini yenilemekte ve arge faaliyetlerini sürdürmektedir."

İş Telefonu
03522238053
Fax
03522238056

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Reklam Engelleyici

Reklam engelleyici eklenti kullandığınızı fark ettik. Muhendisiz.Net web sitesini verimli kullanabilmek için lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.