Piramit Soğutma

Piramit Soğutma
Yetkili Kişi
Necip SOĞANCI
Adres
Marangozlar sanayii aksu sokak nı:74 Selçuklu Konya
İl
Firma Hakkında

Pramit Soğutma, soğuk depolama araçları ve soğutma sistemleri ile endüstriyel ve modüler soğuk hava depolarının kurulması, ve havalandırması için gerekli koşulları sağlamasıyla tanınmıştır.

Piramit Soğutma'nın işi; sizin işiniz için gerekli olan soğuk depolama ve iklimsel alanları geliştirmek,dizayn etmek ve kurmaktır. Bütün soğutma ekipman ve sistem seçenekleri için, teknoloji ve öngörü ile doğru çözümler sunmak, özel dereceler isteyen talepleriniz için tasarımlar üretmek, Piramit Soğutma'nın uzmanlık alanıdır.

Süper marketler, yiyecek zincirleri, yerleşme alanları, dondurma şirketleri, yemek işlem tesisleri, plastik eleman imal eden işletmeler, tekstil şirketleri, techizat imalatçıları, bitki ve çiçek ticareti yapan şirketler, hastaneler, oteller, çiftlikler ve mobilya şirketlerinin çoğu müşterimizdir.

Satış hizmetlerimiz kadar, mühendislik, üretim, montaj hizmetlerimizde de gereken azami özen gösterilmektedir. Servislerimiz, özel ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere istediğiniz ortam şartlarını sağlamak ve korumak için profesyonel ekipten oluşan servis noktalarımız Türkiye'nin birçok şehrinde hazır olarak beklemektedir.

Biz, yeni ve değişik ürünler üretmek, başarılı işleriniz için verimli yatırımlar üstlenmek amacıyla sizlerle beraber çalışmayı düşünüyoruz. Burada ve her yerde, siz ve işinizin ihtiyaçlarıyla karşılaşmaktan çok memnun olacağız. İşinizin gelişmesine yardım etmek için, amacımız daima bilgi ve uzmanlığımızı kullanmaktır.

Pramit Soğutma, harika işler üretmek için sizleri bekliyor.

Umarız başarı için karşılaşırız...

İş Telefonu
03322330402
Fax
03322330402

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Reklam Engelleyici

Reklam engelleyici eklenti kullandığınızı fark ettik. Muhendisiz.Net web sitesini verimli kullanabilmek için lütfen reklam engelleyiciyi kapatınız.